Председателстващият заседанието на Народното събрание Росен Желязков от ГЕРБ и съпредседателят на Продължаваме

...
Председателстващият заседанието на Народното събрание Росен Желязков от ГЕРБ и съпредседателят на Продължаваме
Коментари Харесай

Петков се заигра с Бандата на Оушън, Желязков дава думата на Клуни

Председателстващият заседанието на Народното събрание Росен Желязков от ГЕРБ и съпредседателят на „ Продължаваме промяната ” Кирил Петков се заиграха с " Бандата на Оушън " и Джордж Клуни.

По време на дебатите за измененията в Изборния кодекс Петков излезе на трибуната, с цел да изрази терзанията, свързани с премахването на записващите устройства от машините и от камерите. По думите му, в тази корекция претекстът може да е единствено един – опцията да се открадне демократичният избор на жителите.
-->
„ Ако се замислите, и не зная дали от там не е инспирирана тази корекция, във кино лентата „ Бандата на Оушън ”, преди да откраднат парите от сейфа, изключват камерите.

И аз мисля, че може би от там идва тази мотивация да се изключат камерите, да се отстрани опцията да се записват устройствата, с цел да може кражбата на демократичния избор на българските жители да се случи, още по-големият паралел с този филм, за жалост, е, че когато се открадне вотът, това е първата и най-важна стъпка да се откраднат техните налози. Така че, когато има такива ремонти, в които няма втори претекст... ”, съобщи той.

„ Призовавам ви този текст напълно да отпадне, тъй като просто някои неща може да не са толкоз очевадни, само че когато желаете да изключите камерите и да спрете паметта на машините, това ясно демонстрира единствения претекст на цялото нещо, което толкоз дни се случва – кражбата на демократичния избор, който ще води до кражбата на техните налози ”, уточни в умозаключение някогашният министър председател.

Веднага след изявлението му Десислава Атанасова и Тома Биков от ГЕРБ подвигнаха картите си, с цел да покажат на председателстващия съвещанието, че желаят да се изкажат.

„ Благодаря ви, господин Петков. Бих дал имитация на Джордж Клуни, само че го няма в нашия състав, по тази причина – господин Карадайъ, по-късно Десислава Атанасова ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР